Näyttelytoimintani käynnistyy jälleen kesällä 2021

Tällä hetkellä uskon monen muun lailla, että paluu normaalielämään alkaisi rokotusten edistymisen myötä viimeistään kesällä 2021. Ilmassa on toiveikkuutta ja sen vuoksi itsekin olen aktivoitunut jälleen näyttelyrintamalla. Vuodesta 2021 tulee jälleen hieno kuvataidevuosi!

Kuhmalahden taidepappila 50-vuotta -ryhmänäyttely

Näyttelykalenterini ensimmäinen merkintä on olla kutsuttuna mukana kuvanveistäjä Teemu Luodon isännöimässä Kuhmalahden taidepappila 50-vuotta -ryhmänäyttelyssä ensi kesänä. Näyttely alkaa 1.7. ja jatkuu aina 15.8.

Kesäinen pappilamiljöö on nähtävyys jo sinänsä ja mukana on lisäkseni monta kiinnostavaa taiteilijaa, joten paikan päällä kannattaa ilman muuta käydä kesäisellä päiväretkellä!

Savonlinnan Galleria Vivace -ryhmänäyttely

Lähes samaan aikaan Kuhmalahden taidepappilan näyttelyn kanssa aukeaa toinen ryhmänäyttelyni Savonlinnassa keskustassa Galleria Vivacessa. Näillä näkymin myös Savonlinnan oopperajuhlat toteutuvat ensi kesänä, joten alueella on varmasti kuhinaa.

Ajattelin harrastaa itsekin kotimaanmatkailua ja viettää kesäisessä Savonlinnassa viikon verran näyttelyn valvomisen ja puolittaisen lomailun merkeissä. Saimaan risteily odottaa!

Pirkanmaan taidesuunnistus 2021

Loppukesän pakollinen kuvataiderasti on normaalisti huhtikuussa järjestettävä Pirkanmaan taidesuunnistus, joka on siirretty tänä vuonna elokuun viimeiselle viikonlopulle 28.-29.8.

Olen silloin paikan päällä koko viikonlopun AH-Ateljeiden työhuone-ateljeessani Tampereen Takahuhdissa.

Galleria Pihatto, Lappeenranta

Näyttelykalenteriini on merkitty vielä syyskuullekin näyttely. Se on yhteisnäyttely kuvanveistäjä Aki Suutarin kanssa Galleria Pihatossa Lappeenrannassa 1.9. – 24.9.2021.

Meillä oli hienosti mennyt yhteisnäyttely Galleria Koivulinnassa kesällä 2019 ja nyt on kiva katsastaa, mihin suuntaan kumpikin on edennyt taiteensa parissa ja millaista vuoropuhelua teostemme välillä tällä kertaa syntyy.

koivulinna_2019

Nähdään kesän ja syksyn 2021 näyttelyissäni!

- Petri Merta