Newsletter

Get the latest fashion trends, the best in travel and my life.

Galleria

Galleria esittelee tuotantoani ja teoksiani viimeisten reilun 10 vuoden ajalta aikajärjestyksessä. Kysy teostietoja, hintoja ja muuta lisäinfoa suoraan minulta.

Jos olet kiinnostunut, kannattaa sopia aika ja tulla katsomaan teosta paikan päälle – kuvat eivät koskaan tee oikeutta maalaukselle!

Maalauksia, piirustuksia & grafiikkaa:

Tekniikoista

Olen käyttänyt maalauksissani monipuolisesti eri tekniikoita: öljy- ja akryyliväriä, hiiltä ja liitua, mustetta, akvarellia, guassiavärejä jne.

Värikylläisyys, muoto ja rytmi ovat minulle tärkeitä sisältötekijöistä taiteeni tuottamisessa. Tarkoitus on, että lopputulos on aina persoonallisesti näköiseni ja erottuu muiden tekemästä kuvataiteesta.

Ekspressiivinen ilmaisu, paksut värikerrokset ja rento siveltimenjälki ovat töilleni ominaisia. Jokainen maalauspäivä on taatusti pyykkipäivä!

Hiili & muste

Galleriassa olevista vanhemmista töistäni vuosilta 2014-2017 monet tein käyttäen hiiltä ja mustetta.

Minusta mustavalkoisessa kuvassa on jotakin äärimmäisen kiehtovaa. Kuvat täydentyvät usein myös akvarelli- ja guassiväreillä ja liidulla.

Työskentelytekniikkani on aika vahvaa ja joskus teosaihiosta ei ole liiallisen rappauksen jälkeen jäänyt kuin märkä läntti työhuoneen lattialle.

Litografiat

Olen tehnyt myös grafiikanteoksia, jonka menetelmät kiinnostavat. Kivipiirros eli litografia on haastava tekniikka, jonka taiteilijat ottivat käyttöönsä käyttöönsä 1800-luvulla. Menetelmällä voidaan painaa sekä mustavalkoisia että värillisiä vedoksia.

Piirros piirretään peilikuvana suoraan kivelle ja jokainen väri on periaatteessa työstettävä omalle kivelleen. Piirtäminen suoraan kivelle on jännittävää, koska mokaamisen varaa ei ole.

Kun kuvasta on otettu sovittu määrä vedoksia, kivi hiotaan puhtaaksi ja uusia vedoksia ei voida enää ottaa. Siksi vedokset säilyttävät – varsinkin pieninä vedossarjoina – arvonsa erinomaisesti!