Kevään 2023 kuulumisia
Kevään 2023 kuulumisia

Otsikkokuvani pikkumaalauksen nimi on “Tähän aikaan vuodesta”. Maalasin työn helmikuussa 2023 ja sen värimaailmassa on vielä väistyvän talven hailakkaa tunnelmaa.

Viime vuosi oli kuvataiteen tuotannon kannalta tavallista hiljaisempi, koska olin ajallisesti kiinni Ylen Avara luonto -sarjaan käsikirjoittamani, kuvaamani ja editoimani “Kolopesijät” -luontodokkarin tuotannossa. Ohjelman ensiesitys oli Ylellä 31.12.2022 ja projekti on nyt onnellisesti ohi. Katsojia ohjelmalla on ollut jo huikeat yli 700 000, joten tyytyväinen pitää olla.

Kevään kuluessa olen ehtinyt taas kaivaa pensselit sannasta ja aloittaa uutta kuvataiteen tuotantoa ja uusien näyttelyiden suunnittelua. Kevätaurinko lämmittää ja valo lisääntyy päivä päivältä. Pää on taas täynnä uusia ajatuksia ja suunnitelmia – katsotaan mitä kuluva vuosi tuo tullessaan.

Pirkanmaan taidesuunnistus 2023

Pirkanmaan Taidesuunnistus 2022 palaa tuttuun ajankohtaansa huhtikuun toiseksi viimeiselle viikonlopulle 23.-24.4.2022. Eiköhän viruskin ala taittumaan jo siihen mennessä ja päästään nauttimaan alkavasta keväästä yhteisen kuvataidetapaamisen merkeissä!  

Olen silloin paikan päällä koko  viikonlopun AH-Ateljeiden työhuone-ateljeessani Tampereen Takahuhdissa, katuosoitteessa Alihuikkaantie 31-33.

Seuraa Mertarte -tiliäni Instagramissa

Laitan uusia töitäni näytille varsinkin Instagramin Mertarte -tililleni. Siellä minulla on jo n. 2100 seuraajaa, joten mukaan vaan! Kannattaa ottaa yhteyttä, jos joku työ kiinnostaa heti tuoreeltaan.  😊